Aankomende cursussen

Geen cursussen gevonden

VCA Basis

Bij bedrijven die VCA gecertificeerd zijn of op locaties waar VCA verplicht gesteld wordt, moet het uitvoerende personeel in het bezit zijn van het diploma VCA Basisveiligheid.

De opleiding duurt 1 dag en wordt afgesloten met een beeldschermexamen en bij voldoende resultaat ontvangt de kandidaat het diploma VCA-Basis en het bijbehorende pasje. Het diploma wordt opgenomen in het Centraal Diploma Register en de geldigheid van het diploma is 10 jaar na de datum van afgifte.

VCA VOL

Bent u operationeel leidinggevende bij een VCA gecertificeerd bedrijf of aannemer dan moet u het diploma VCA Veiligheid voor Operationeel Leidinggevenden (VCA-VOL) hebben. Daarmee geeft u aan dat u veilig werkt en dat u rekening houdt met het milieu en de gezondheid van u en de medewerkers waaraan u leiding geeft.

De opleiding duurt 1 dag en wordt afgesloten met een beeldschermexamen en bij voldoende resultaat ontvangt u het diploma VCA-VOL en het bijbehorende pasje. Het diploma wordt opgenomen in het Centraal Diploma Register en de geldigheid van het diploma is 10 jaar na de datum van afgifte.

Nascholing Code 95

Beroepschauffeurs moeten jaarlijks een aantal punten halen om zijn of haar Code 95 geldig te houden. Elke vijf jaar moeten 35 punten gehaald worden en de chauffeur is vrij in de keuze van een opleiding of cursus mits deze voldoen aan de voorwaarden van het CBR. De nascholing Code 95 die Victor de Jong Opleiding | Training verzorgd voldoet aan die voorwaarden.